Podcast

VirkaMafia Podcast

VirkaMafia Podcastit ovat verkossa julkaistuja ääni tai video tallenteita, joita verrataan usein radio-ohjelmiin, vaikka niitä ei lähetetä radiokanavilla. Lähettämisen sijaan VirkaMafian podcastjaksot ladataan verkkoon, mistä kuuntelijat voivat ladata ne omalle laitteelleen tai kuunnella suoraan VirkaMafian omalta podcastina verkkosivulta silloin, kun se itselle sopii. Nykyään myös monia radio-ohjelmia tuodaan lähetyksen jälkeen podcastien tapaan verkkoon kuunneltavaksi ja ladattavaksi. Miltei kaikki podcastit ovat ilmaisia tai niistä on ilmainen versio saatavilla.

VirkaMafian podcastit – ovat kaikki faktapohjaisia. VirkaMafian podcasteja tehdään viranomaisten, valtion virkamiesten tekemistä oikeusturva-virkarikos asioista, ihmisoikeusloukkauksista, rakenteellisen korruption harjoittamisesta Suomessa, sekä oikeusjärjestelmämme ongelmista. Pyrimme myös tuomaan ilmi sellaisia seikkoja, joista valtamedia yleensä vaikenee ja paljastamaan niitä seikkoja, jotka vaatisivat julkista näkyvyyttä. Yleensä Suomessa ihmiset eivät saa asialleen minkäänlaista tukea me VirkaMafiassa pyrimme olemaan yhteiskunnan ääni ja kertoa asiat niin kuin ne todellisuudessaan ovat.

VirkaMafia podcastit rakentuvat haastattelujen tai useamman keskustelijan välisen dialogin ympärille. VirkaMafian podcastien julkaisutahti vaihtelee. Joistakin podcasteista julkaistaan mahdollisuuksien mukaan. Tyypillisintä on kuitenkin, että jaksoja tulee noin kerran viikossa tai kahdessa. Osa VirkaMafian podcasteista on luonteeltaan jatkuvia, ja niistä tulee jaksoja melko tasaisesti ympäri vuoden.