Lahjoita

Kaikkien ihmisoikeudet ja yhdenvertaisuus eivät Suomessa toteudu. 

Lahjoita ja ole ihmisoikeuksien puolella

Ihmisoikeuksia täytyy jaksaa puolustaa – joka päivä. Ihmisoikeudet tarvitsevat tukijoita. Virkamafian tehtävänä on edistää perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista ja tunnettavuutta sekä vastustaa ihmisoikeusloukkauksia Suomessa. Usein on myös niin etteivät Ihmiset eivät uskalla enää hakea oikeutta asialleen, koska odotusaika on toivottoman pitkä. Käräjäoikeuksissa annetaan yksipuolisia tuomioita kyseenalaisia keinoja käyttäen, tekaistuilla väitteillä, virheellisillä ja perättömillä lausunnoilla ei ole mitään vaikutusta oikeudenkäynnissä.

Tukesi avulla Virkamafia tekee pitkäjänteistä, periksiantamatonta työtä sen puolesta, että voimme julkisesti osoittaa miten virkamiesten, viranomaisten harjoittama rakenteellinen korruptio näkyy meillä Suomessa.

Tukesi avulla VirkaMafia tekee pitkäjänteistä, periksiantamatonta työtä sen puolesta, että virkarikoksista, törkeistä laiminlyönneistä joudusttaisiin vastuuseen myös virkamiestasolla ja siitä että yhdenvertaisuus ja ihmisoikeudet toteutuisivat Suomessa.

Tee lahjoitus tilille: (Tilinumero). Käytäthän viitenumeroa (esimerkki viite).

Saaja: Virkamafia.

Lue lisää lahjoittamisesta: Miten tuellasi tehdään ihmisoikeustyötä?

Rahankeräyslupa: (Lupanumero) on voimassa toistaiseksi koko Suomessa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.